W. de Jong & Zonen | Totaalleverancier van groen

Over ons

Ons bedrijf gaat terug tot 1876 en blijft ook in deze tijd de ideale partner als leverancier van een totaal anbod aan boomkwekerijprodcuten.

Aanbod

W. de Jong & Zonen is uw partner voor een compleet groen assortiment. Wij leveren zowel uitgangsmateriaal voor de boomkwekerij als het totaal aanbod aan leverbaar plantgoed voor tuin-centra en hoveniers.

Nieuws

Vanaf augustus 2014 zijn wij verhuisd naar Reyerskoop 339.

Beurs Engeland: 4-Oaks 2015 Ook in 2015 zetten wij de traditie voort. Op dinsdag 8 en woensdag 9 september 2015 zullen wij weer een selectie van ons assortiment onder de aandacht brengen. Stand nr 119

Snel contact

W. de Jong & Zonen B.V.
Reyerskoop 339
2771 BN Boskoop – HollandTelefoon: +31 172 214 144
E-Mail : rob@wdejong.n

Welkom op de website van W. de Jong

Ur as eatque volupiderae. Nos qui ute necabore commostias dipid quia sus sit, audi aut eaquodic tenimus dero officat estisci lluptio bea quibustrum ad quid ex et est fugit qui omnimol orehendi ium endi necabo. Pidendisquo eos doluptatur ad ma non nobisci lluptat estiis con conet porupta consed endae eos voluptatas moluptati vent mo il mint, non parum, nienim rescips apictas cuptam sus illabor re volorro iusdaeri optat autempores abo. Ique porecta tusciet odipic te doluptio quas dendiore re veruptatur sa dolupta sitiorem faces sam alici restrunditae esed ut volorerae vendit into.

Geschiedenis

Als boomkwekerij in 1876 gevestigd op een locatie in het centrum van Boskoop. Aan het einde van de 19e eeuw zijn wij gaan produceren op een tweede locatie in Boskoop. De activiteiten zijn in 1921 verder uitgebreid met export naar het Verenigd Koninkrijk.

Na 23 jaar aan de halve raak is W. de Jong & Zonen B.V. verhuisd naar Reijerskoop 339. Dit is 200 meter van de locatie waar de grondlegger, W. de Jong in 1876 begon met het telen van fruit- en siergewassen. Het teeltproces vindt voor een groot deel in eigen beheer plaats, waardoor wij u direct en uit eigen voorraad een zeer compleet en gevarieerd assortiment kunnen leveren.

Als groothandelsbedrijf bestaat onze klantenkring uit Tuincentra, Afhaalcentra en boomkwekers en verkopen wij niet aan particulieren. Een groot deel van onze producten worden eerst 2 jaar in de volle grond gekweekt en daarna 1 jaar in container doorgekweekt. Regelmatig wordt het sortiment dat wij verhandelen aangepast.

Assortiment / aanbod

Ons aanbod sierheesters van eigen kwekerij is zeer ruim en divers. Zo kunt u bij onsterecht voor de allerhande soorten coniferen, magnolia’s en buxus.
Ook voor uitgangsmateriaal voor uw kwekerij of volgroeide soorten voor aanleg werkzaamheden is W. de Jong bv uw geschikte partner.

Download

Aanbodslijst week 36 2015.pdf
Aanbodslijst uitgangsmateriaal week 36 2015.pdf

Meldt u aan voor aanbodslijsten inclusief prijzen. U ontvang van ons uw login gegevens.

[contact-form-7 404 "Not Found"]